Valencia CF06 marzo 2024

Achraf Ben Ayad participa en la cobertura especial del Valencia CF – Reial Madrid en les xarxes socials per als seguidors del món àrab

El periodista, que compta amb més d'11 milions de seguidors i és una de les cares més reconegudes de LALIGA EA Sports a les regions MENA, va realitzar un Live Comment interactuant amb els perfils del Club

El Valencia CFReial Madrid va tindre un espectador de luxe al Camp de Mestalla. El Club va rebre la visita de Achraf Ben Ayad, una de les cares més reconegudes de LALIGA EA Sports a les regions MENA (Middle East & North Africa), amb més d'11 milions de seguidors en els seus perfils de Twitter, Facebook i Instagram.

Achraf Ben Ayad va realitzar un Live Comment des de la seua posició a peu de gespa interactuant amb els diferents perfils oficials del Valencia CF, especialment el compte de X @valenciacfarab.

Amb això va aportar una visió diferent, de proximitat i un punt de sorpresa a la cobertura del partit del perfil dedicat als valencianistes del món àrab, que van poder seguir de prop com va ser la seua experiència a Mestalla.

La seua presència -al costat dels al·licients propis de la trobada davant el Reial Madrid- ha contribuït a posicionar el Valencia CF – Reial Madrid com el segon dia de partit que més interaccions ha generat en el perfil @valenciacfarab en el que va de temporada.

Després del partit, Achraf va mantindre una trobada amb el seu compatriota Selim Amallah, migcampista internacional pel Marroc. Esta activació duta a terme pel Departament de Comunicació contribuïx a acostar el Valencia CF a nous públics en mercats internacionals amb un gran apetit per LALIGA EA Sports.

Països com el Marroc, Egipte, Algèria o Tunísia, entre altres, aporten prop d'un milió i mig de seguidors a l'ecosistema digital del Club, fent que l'àrab siga el tercer idioma més utilitzat pels nostres seguidors i consolidant a més una audiència televisiva superior als 38 milions de persones en els partits del Valencia CF segons les dades de l'última temporada completa, la temporada 2022-23.

¡No te perdes el video!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.