SOBRE MESTALLA

El prestigiós diari britànic ‘The Telegraph’ ha publicat un contingut especial en la seua àrea d’esports sobre els millors 20 estadis del futbol europeu a propòsit de la intenció del FC Barcelona de remodelar el seu per a la temporada 2020/21. En este ranking, el Camp de Mestalla ocupa el segon lloc. El diari definix l’afició del VCF com ‘la més exigent d’Espanya en més ambient’ i que compta ‘en les grades de major inclinació en comparació en qualsevol estadi important en Europa que te deixa sense respiració, inclús si l’has vist mil vegades”.

El coliseu blanquinegre ha quedat per damunt dels estadis espanyols Camp Nou, Santiago Bernabéu i Vicente Calderón, i de coliseus mítics com El Parque de los Príncipes de París, Anfield, Allianz Arena, Old Trafford, Giuseppe Meazza i només és superat pel Signal Iduna Park de Dortmund.

informació de mestalla

DIMENSIONS

105 x 70M

CAPACItAt

49419

INAUGURACIÓ

20 maig 1923

HISTÒRIA DE MESTALLA

L'estadi de Mestalla ha albergat la majoria dels partits que el Valencia CF ha jugat com a local. El nom fa honor a la sèquia que transcorria al costat de l'estadi, nomenar hui Mestalla evoca records de grans moments esportius, esdeveniments importants, però sobretot, excel·lents nits de futbol. Moltes generacions de valencianistes han passat per les portes de Mestalla, totes unides per una passió comuna: el Valencia CF.


Aprenga més sobre la historia de Mestalla

Mestalla Forever Tour

Imagínate conocer la sala de prensa, el vestuario de los jugadores y salir por el túnel al terreno de juego mientras puedes oír el entusiasmo de la afición. Si quieres conocer todos los secretos y curiosidades de Camp de Mestalla visita Mestalla Forever Tour. Nuestros guías te acompañarán en una apasionante visita por las áreas más interesantes del estadio, donde te contarán la historia y las anécdotas más destacadas del Valencia Club de Fútbol.


Más información

cómo llegar

DIRECCIÓ

Avenida de Suecia S/N,46002 Valencia, España

Com arribar

BUS

10, 32, 71, 80

BUS TURÍSTIC

Ruta B, parada 11

METRO

Línea 5 – Aragón
Línea 3 – Facultats