Premsa

Acreditat per als partits oficials

Abans de cada partit oficial, l'entrenador de la primera plantilla oferirà una roda de premsa als mitjans de comunicació.

Tots els periodistes que vulguen assistir s'hauran d'acreditar en la Zona de Seguretat, que es troba en l'entrada de la Ciutat Esportiva de Paterna, identificant-se correctament com a empleat del mitjà de comunicació al que pertanyen, amb la documentació oficial pertinent.


Com acreditar-se per als partits oficials

Les sol·licituds d'acreditació han d'enviar-se al Departament de Premsa i Comunicació del Valencia Club de Futbol, amb la capçalera o direcció de correu oficial del mitjà de comunicació que ho sol·licita, dins dels terminis següents:


Dia del partit dissabte o diumenge

Termini sol·licitud: Dimecres.Dia del partit dimarts o dimecres

Termini sol·licitud: divendres.


El Departament de Comunicació acreditarà als mitjans de premsa escrita, digitals i fotògrafs per a La Lliga i Copa del Rei. Mentres que a les televisions amb drets i televisions internacionals les acreditarà Mediapro (acreditaciones@mediapro.es), i a les ràdios i les televisions sense drets les acreditarà La Lliga (acreditaciones@laliga.es) en els terminis establits per Mediapro i La Lliga. El Departament de Comunicació no té potestat per a modificar o canviar les acreditacions concedides per Mediapro i La Lliga. D'altra banda, les acreditacions per a les competicions europees les concedix el departament de premsa i comunicació del Valencia Club de Futbol per a tots els mitjans de comunicació, exceptuant les televisions amb drets que seran acreditades directament per la UEFA.

El club no es fa responsable de les sol·licituds enviades fora de termini. Queda confirmada l'acreditació una vegada s'obtinga la resposta del Departament de Comunicació. En cas de no rebre resposta, s'hauran de posar en contacte a través del telèfon d'oficines (0034 96 337 26 26).

L'arreplega d'acreditacions s'efectuarà en la taquilla de la porta 3, situada en l'Avinguda de Suècia, on personal del Departament de Comunicació del València Club de Futbol atendrà als mitjans de comunicació. Recordem que l'obertura de l'estadi tindrà lloc, per regla general, dos hores abans de l'inici del partit.


Reserves i més informació

prensa@valenciacf.es


Teléfono

0034 96 337 26 26

Dilluns a divendres: 9:30 - 14:00, 16:00 - 18:30


FAX

0034 96 337 50 93