CHAN LAYHOON

Presidenta del Consell d'Administració

LayHoon Chan es va graduar en la Universitat Nacional de Singapur obtenint una Llicenciatura en Comptabilitat. Té més de 25 anys d'experiència en gestió, finances corporatives i operacions d'inversió.

Khojama Kalimuddin

Vocal del Consell

El senyor Kalimuddin es va graduar amb una llicenciatura en Comerç en la Universitat d'Auckland i és membre de l'Institut de Comptabilitat Pública de Singapur.

Després d'una il·lustre carrera professional, en 2013, Mr. Kalimuddin es va jubilar després de 33 anys desenvolupant la seua carrera professional amb càrrecs d'alta direcció en una empresa multinacional dels Estats Units. És President del Consell d'Administració des del 30 de maig de 2022.


El senyor Kalimuddin es va graduar amb una llicenciatura en Comerç en la Universitat d'Auckland i és membre de l'Institut de Comptabilitat Pública de Singapur.

Després d'una il·lustre carrera professional, en 2013, Mr. Kalimuddin es va jubilar després de 33 anys desenvolupant la seua carrera professional amb càrrecs d'alta direcció en una empresa multinacional dels Estats Units.

KoH KIM HUAT

Conseller

El Sr. Koh es va graduar amb una llicenciatura en Ciències (amb honors) en Enginyeria Civil de la Universitat Nacional de Singapur en 1983. També és membre del Patronat de la Fundació Valencia CF.


El Sr. Kim Huat Koh ha ocupat alts càrrecs en els sectors públic i privat, tant a Singapur com a l'estranger. Era cap del Consolat Singapurense a Shanghai, Xina, i Vicepresident Sènior de GIC Special Investments Pte. Ltd., una empresa d'una de les companyies de gestió de fons més grans del món, The Government of Singapore Investment Corporation Pres. Ltd. El Sr. Koh també ha liderat empreses que cotitzen en la borsa a Hong Kong i Singapur, entre ells UPP Holdings Limited, Rowsley Ltd., Eagle Brand Holdings Limited i Hong Kong Fortune Limited. El Sr. Koh participa activament en el treball comunitari, formant part del Consell d'Administració de la Hwa Chong Institution, una institució acadèmica de primera classe a Singapur amb ex alumnes il·lustres com un dels Presidents del país asiàtic.

LIM WEE KIAT

Conseller

Llicenciat en Psicologia per la Universitat de New South Wales a Austràlia, Kiat va començar la seua carrera treballant amb inversions privades.


Ha estat involucrat en diferents projectes i operacions de reestructuracions corporatives. Kiat és Conseller Executiu de Thomson Medical Group Limited (entitat cotitzada en la borsa de Singapur) i Director General de Thomson X.

oNG PANG LIANG

Conseller

Ong Pang Liang té 25 anys d'experiència en el sector bancari cobrint mercats de capital, tresoreria i banca corporativa.


Va ser Director del Bank of America durant 15 anys. El Sr. Ong té una àmplia experiència en el sector dels negocis. El Sr. Ong es va graduar en la Universiadad Nacional de Singapur en 1983, obtenint una Llicenciatura en Administració d'Empreses.

ALVIN YEO

Conseller

El Sr. Yeo va estudiar en el King's College London, Universitat de Londres, i es va graduar amb honors LLB en 1986. Va ser admès en el col·legi d'advocats anglés (Gray's Inn) en 1987 i en el col·legi d'advocats de Singapur un any després.


D. Alvin Yeo és el president soci sènior de WongPartnership, LLP. Va ser l'advocat més jove que va accedir al lloc d'assessor sènior dels Tribunals de Singapur a l'edat de 37 anys, l'any 2000. El Sr. Yeo és membre del Tribunal del Centre d'Arbitratge Internacional i del Consell Assessor d'Apel·lacions de l'Autoritat Monetària de Singapur. El Sr. Yeo va ser diputat electe del Parlament de Singapur des de l'any 2006 fins a 2015. També és membre dels Consells d'Administració de diverses empreses públiques de Singapur.

Ng sER mIANG

Conseller

El Sr. Ng es va graduar amb una llicenciatura en Administració d'empreses (amb honors) de la Universitat de Singapur en 1971. És President del Patronat de la fundació Valencia CF.


El Sr. Ser Miang és l'Ambaixador de Singapur a Noruega i ha ocupat nombrosos rols de lideratge i assessorament en la comunitat de negocis de Singapur. El Sr. Ng té molta participació en el Comitè Olímpic Internacional (COI). Per exemple, és el President de la Comissió de Finances del COI, ha sigut membre de la Comissió de Coordinació del COI per als Jocs Olímpics de 2008 i 2012, així com President de la Comissió d'Avaluació del COI en 2011 i 2013. El Sr. Ng és també membre del comitè executiu del Consell Olímpic Nacional de Singapur i President de la Fundació Olímpica de Singapur. Va tindre un paper fonamental en l'arribada dels Jocs Olímpics de la Joventut a Singapur en 2010.

Raymond Cheah

Conseller

El Sr. Cheah es va graduar amb una llicenciatura en Ciències (amb honors) en Enginyeria Civil de la Universitat de Iowa. També va obtindre un Mestratge en Administració d'empreses (Distinció) de la Universitat de Sunderland.


Sr. Raymond Cheah està en l'alta direcció d'una empresa de desenvolupament de propietat pública a Malàisia. El Sr. Cheah supervisa el desenvolupament d'alguns dels projectes més importants i globals, d'ús mixt, residencials, retail, oficines, hotels, municipis i infraestructura més importants i més significatius a tot el món, incloent a Malàisia, Singapur, Austràlia, Canadà i Sud-àfrica. Els projectes tenen un valor de desenvolupament brut combinat (GDV) de més de 10.000 milions d'euros.