e-sports

VCF ESPORTS X RAMBOOT

#VCFPioneers

Fa set anys ens llancem a dominar el món dels eSports sent el primer club de futbol de Laliga espanyola a crear una divisió de jugadors d'esports electrònics. Fins hui, ens han vist competir en els millors tornejos nacionals i internacionals dels millors jocs de eSports. League of legends, Hearthstone, Rocket League, Clash Royal, Fornite i Fifa. Els nostres jugadors sempre han defensat la camiseta amb orgull, alçant als aficionats dels seus seients i en algunes ocasions també alçant trofeus.


En l'actualitat, el nostre equip de FC24 està liderat per Jaime qui intentarà portar-nos a l'èxit en el torneig organitzat per Laliga.

VCF eSPORTS ÉS COMPETICIÓ

La temporada pasada, el nostre camí es va creuar amb Ramboot Club. El nostre nou company de viatge que a més de liderar un dels projectes més sòlids de eSports, és un germà valencià que ens ajudarà a portar la nostra bandera més alt en els esports electrònics.


Ens proposem representar-vos en la competició, entretindre-us, apassionar-vos, però sobretot que us sentiu orgullosos de vore el vostre escut donant fins a l'última gota de suor per a aconseguir la victòria.

EQUIPS

En esta nova temporada, des de la divisió de eSports participem en el millor torneig de FC24 com és Laliga FC Pro.


L'equip de FC24 compta amb Jaime, un zamorà valencianista que va participar en el torneig organitzat a Mestalla per Playstation i Vicente Haz que és el nostre coach.

Tailandia, un salt internacional

A més, fa dos temporades, pegarem el salt al territori asiàtic, on arribarem a tindre un equip d'Arena of Valor competint la ROV League de Tailàndia. Un nou repte per a un projecte que continua creixent i expandint-se en altres territoris.

TORNEIG PLAYSTATION A MESTALLA

Playstation va triar al València CF a Espanya com el seu equip de eSports en exclusiva per a realitzar un torneig internacional. 

Més de 3000 jugadors en tota Europa i Corea, van participar per ser un dels 16 finalistes que jugarien les finals en l'estadi de Mestalla. Oliver, de Dinamarca, es va convertir en el primer campió de FIFA que veia l'estadi més antic de laliga espanyola.

XARXES SOCIALS

TWITTER: @vcfesports

INSTAGRAM: @vcfesports

TIK TOK: @vcfesports

Notícies relacionades