eSports23 marzo 2020

En marxa el ‘Torneig FIFA20 #JugamosEnCasa’ organitzat per PowerGym València CF eSports

Un total de 64 aficionats jugaran per estar en la gran final del pròxim divendres, unint diversió i responsabilitat. #QuédateEnCasa

Ja està en marxa el ‘Torneig FIFA20 #JugamosEnCasa’ organitzat pel PowerGym Valencia CF eSports on 64 afeccionats barallaran per estar en la gran final del pròxim divendres 27 de març, una iniciativa que combina la diversió amb la responsabilitat i que farà més amé el temps a casa.


El torneig se celebra online amb eliminatòries directes a un partit en la modalitat d'1 vs. 1 amb la plataforma PlayStation 4, sent la final a partit d'anada i volta divendres que ve. I si vols seguir algunes de les partides, connecta't al nostre canal: https://www.twitch.tv/vcfesports
Serà, sens dubte, una gran experiència per als afeccionats que a més optaran a guanyar grans premis, com el Gaming Blegue Set GAMING i el MARS GAMING, a més de productes PowerGym.


Donat el gran nombre de sol·licituds per a participar en aquest torneig dirigit a afeccionats, la divisió de eSports del Valencia CF valora organitzar nous esdeveniments en les pròximes dates, informant puntualment en el perfil de Twitter del Valencia CF eSports: @VCFeSports. No et perdes les novetats”

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas