Valencia CF18 junio 2024

Així és el calendari de LALIGA EA Sports 24-25 per al Valencia CF

L'equip arrancarà la competició davant el FC Barcelona al Camp de Mestalla

El Valencia CF ja coneix el seu calendari per a LALIGA EA Sports 24-25. L'equip iniciarà la competició nacional davant el FC Barcelona al Camp de Mestalla el cap de setmana del 18 d'agost, en horari encara per confirmar, tal com ha determinat el sorteig del calendari celebrat este dimarts.

LALIGA manté el seu format asimètric, per la qual cosa l'orde dels partits de la primera tornada no té per què coincidir amb els de la segona.

El Valencia CF completarà la seua participació en esta edició de LALIGA enfrontant-se al Reial Betis Balompié en el Benito Villamarín el cap de setmana del 25 de maig.

PREPARACIÓ DE CARA A L'INICI DE LA TEMPORADA

L'equip està citat el divendres, 5 de juliol, per a començar les tradicionals proves mèdiques i d'esforç prèvies a l'inici d'una pretemporada en la qual el Valencia CF treballarà en la Ciutat Esportiva de Paterna. A partir del dilluns, 8 de juliol, s'iniciarà el treball en camp per a preparar un total de sis partits amistosos abans de l'estrena en la LALIGA EA Sports 24-25.

Més detalls ACÍ

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas