Valencia CF27 mayo 2024

Alberto Marí marca el gol 1.000 de LALIGA EA Sports 23-24

El davanter del Valencia CF va tornar a marcar en el ABANCA Balaídos

El davanter del Valencia CF, Alberto Marí, entra en la història de LALIGA després d'haver marcat el gol 1.000 de la present temporada de LALIGA EA Sports 23-24. Des de la campanya 2017-18 no es donava esta xifra golejadora (1.024).

L'ariet alacantí va tornar a l’ABANCA Balaídos, un estadi que li porta bons records, ja que, en la temporada passada ja va marcar un gol tremendament important per a l'equip donant el triomf (1-2) en la visita del combinat valencianista a Vigo.

Va arribar el minut 60 i en una arribada de Thierry a l'àrea del RC Celta de Vigo, se li va quedar el rebutg a Alberto i va provocar el penal. Pepelu, llançador habitual, va cedir el llançament al davanter valencianista i este no va fallar. L'atacant format en l'Academia VCF va tirar de personalitat per a retrobar-se amb el gol.

“El futbol, a vegades, et deixa estes coses. Fa pràcticament un any o poc més d'un any vaig ficar el meu primer gol ací i hui el segon. Alguna cosa tindrà este estadi. A veure si l'any que ve podem ficar un altre”, indicava Alberto Marí en VCF Ràdio després del partit.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.