Fundació VCF17 abril 2024

BENIMODO ACULL L'EXPOSICIÓ 'UN SENTIMENT ETERN' FINS AL 9 DE MAIG

La mostra està dirigida preferentment al públic infantil i juvenil

El Valencia CF, a través del Departament de Patrimoni de la Fundació VCF, continua reforçant i vertebrant el valencianisme en la Comunitat Valenciana amb exposicions sobre la història del Club.

En este sentit, Benimodo acull la mostra 'Un Sentiment Etern' fins al 9 de maig, inaugurada el 16 d'abril amb la participació de la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez, de l'alcalde de la localitat i diputat de Cultura, Paco Teruel, de l'ambaixador del Valencia CF Miguel Tendillo i dels ex futbolistes José Manuel Sempere, Toni Payá i Fernando Giner, president de l'Associació de Futbolistes VCF.

'Un Sentiment Etern' està enfocada principalment al públic infantil i juvenil i arriba a una terra, Benimodo, que respira valencianisme i s'enorgullix d'això, com de l'insigne poeta valencià Vicent Andrés Estellés, que va residir en este municipi de la Ribera Alta.

Casa de la Cultura de Benimodo (Av del Llaurador, 7): de dilluns a divendres, de 17:00h a 20:00h.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas