Valencia CF27 junio 2024

C. Tárrega: “És un somni fet realitat”

Primeres declaracions del defensa del Valencia CF després de la seua renovació

El defensa del Valencia CF, César Tárrega, parla en VCF MEDIA després d'ampliar la seua vinculació contractual amb el Club fins al 30 de juny de 2028.

Renovació

“És un somni fet realitat. Un, des de sempre, somia amb jugar en un estadi com el Camp de Mestalla, a més, venint des de l'Acadèmia VCF, treballant tots els dies, tot el que ha suposat el vindre ací, el sacrifici, és tot un orgull”.

ADN VCF

“Ho he viscut tant des de xicotet que no puc descriure el que se sent perquè des de xicotet se m'ha inculcat el valencianisme. En la família són tots d'anar tots els dissabtes o diumenges al Camp de Mestalla a veure cada partit, patir quan es perd o s'empata i alegria immensa quan es guanya”.

Cessió en el Reial Valladolid CF 23-24

“ha sigut súper fructífera, ha eixit tot molt bé, he aconseguit comptar amb els minuts que necessitava per a continuar creixent com a jugador i com a persona”.

Ricardo Arias

“Seria un somni aconseguir el que ha aconseguit Ricardo en este Club”.

Pretemporada

“Estic amb moltíssimes ganes de començar ja, de tornar a trobar-me amb tots els meus companys i de donar-ho tot en el camp”.

Família

“És un grup que s'emporta molt bé, que hi ha molt bon ambient en el vestuari, van tots a l'una. Això ens pot donar molts punts”.

Afició

“Són clau. El suport que ens donen és un plus en tots els partits que juguem a casa i són súper necessaris per a nosaltres”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.