Valencia CF16 febrero 2024

Carlos Arroyo, un migcampista amb una qualitat de llegenda

El ‘Príncep d’Alcorcón’ va defendre la camiseta del Valencia CF durant 12 temporades i actualment, és el delegat del VCF Mestalla

La llegenda valencianista, Carlos Arroyo (16/02/1966), va ser una migcampista d'època que, va defendre pràcticament tota la seua vida esportiva la samarreta del Valencia CF (12 temporades). La seua qualitat, tant dins com fora del terreny de joc, i el seu valencianisme sempre serà recordat.

 

Arroyo va recalar en l'entitat valencianista en 1984, començant el seu camí al Valencia CF en el VCF Mestalla. El seu debut oficial va ser al setembre d'eixe mateix any en un partit davant el RCD Espanyol al Camp de Mestalla i en 1985 va formar part, definitivament, del primer equip.

El d’Alcorcón va vestir l'elàstica valencianista durant 12 temporades en les quals va disputar 495 partits, va anotar 79 gols i va repartir 35 assistències, i va ser subcampió de Lliga en 1990 i 1996 i subcampió de Copa en 1995. Tot valencianista recorda la seua qualitat i la seua passió pel Valencia CF.

‘Arroyo qualitat’, sobrenom amb el qual se'l coneixia, en poc temps va arribar a assentar-se al Valencia CF fins a convertir-se en un dels deu jugadors en la història del club que més partits oficials ha disputat en Primera Divisió (276). Hui dia, esta històrica xifra l'ha superada el capità valencianista José Luis Gayà.

Actualment, és el delegat del VCF Mestalla i, sens dubte, és un dels pilars fonamentals en el vestuari del filial valencianista i una de les persones més estimades dins d'ell. Carlos és tremendament important per als jugadors, ja que, aporta el coneixement del Club i les seues experiències com a jugador xe. Un exemple de valencianisme i per als joves futbolistes que somien i creixen en l'Academia VCF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.