Valencia CF23 mayo 2024

Claudio López: “He vist molt bé al Valencia CF. Han fet un treball impecable”

La llegenda del Valencia CF, protagonista de L’Informatiu de VCF Ràdio per a parlar de l'actualitat valencianista i del 'Trofeu Juan Fuster Zaragoza'

L'exjugador del Valencia CF, Claudio ‘Piojo López’, ha sigut el protagonista en L’Informatiu de VCF Ràdio per a parlar del partit amistós que enfrontarà al combinat valencianista davant el CF Benidorm dimarts que ve, 28 de maig a les 19.00 hores, en l'Estadi Municipal Guillermo Amor (Benidorm) pel 'Trofeu Juan Fuster Zaragoza'.

Retorn a la Ciutat Esportiva de Paterna

“Sempre s'agita molt més el cor quan som ací a prop”.

CF Benidorm-Valencia CF

“Els estem esperant amb moltes ànsies, ganes. És un doble festeig. Primer perquè el Valencia CF tinga la delicadesa de fer un partit amistós amb nosaltres i nosaltres també aprofitem per a festejar la Copa i l'ascens de categoria a Tercera RFEF. Estem molt contents i feliços”.

Expectació a Benidorm

“L'hem notada a mesura que hem anat promocionant el partit per part de la gent d'allí, de les penyes d'al voltant de Benidorm que vol veure a la seua Valencia CF, tenim la possibilitat, així que esperem que l'aprofiten”.

Temporada 23-24

“He vist al Valencia CF molt bé. Les expectatives, en veure com ha anat la temporada en comparació a la temporada, està súper bé. Han fet un treball impecable. Baraja ha sabut trobar-li la volta a l'equip, com fer-lo funcionar, de fer-lo competir i han presentat la cara en LALIGA de molt bona manera. Has de quedar-te amb bon sabor de boca perquè l'equip va ser ací a la porta de poder entrar de nou a Europa i això és de felicitar”.

Baraja

“Venia d'una temporada molt difícil en la qual eren més sabors amargs que dolços i de sobte comences la temporada i com es va donar el principi de la campanya, no quant als partits, sinó com es va donar el mercat i l'equip per a iniciar LALIGA, de sobte va navegar en una zona còmoda quant al que va ser l'any passat. Es va navegar en la zona mitjana-alta, hi ha un canvi rotund. Al no haver-hi tants canvis de peces en la plantilla, es nota el treball i la mà de Baralla per a traure el màxim rendiment als jugadors”.

Joventut

“També es va trobar que tots els jugadors dels quals estàs parlant s'havien d'afermar dins d'una estructura dins d'una LLIGA que és molt competitiva. Ho han resolt molt bé, Baraja ha fet un treball excepcional per a poder trobar-li la volta a traure'ls eixe rendiment i els xics han respost. És doblement meritori”.

Canterans

“A Mosquera la primera vegada que ho vaig veure jugant amb el VCF Mestalla ja m'havia encantat i que bo que va tindre l'oportunitat i que bo que va saber respondre i de la millor manera. A eixe mateix nivell, l'any passat, li va tocar a Javi Guerra, Diego López i el que un preveia que sentiren el canvi de categoria, de pressió, del que significava començar com a titulars i una temporada al Valencia CF… podríem haver dit que sí que va ser diferent, però que ho van saber afrontar i tirar avant. Més enllà de l'obstinació i de les coses que han fet ells, també està la mà del cos tècnic que ha sabut portar-los en eixe riu i no deixar-los caure”.

Pepelu

“Ha sigut un gran encert. Ell també ha posat de la seua part per a poder respondre en eixe aspecte i no se li va notar tant la diferència, va saber mantindre el nivell, acompanyar i, sobretot, ha sigut molt caut. Ho veig un jugador que sap els passos que dona i cap a on va. Celebre que estiga en eixe nivell”.

Lesió de Gayà

“És dur, és difícil. Necessite molt acompanyament i saber que estes coses en el futbol, lamentablement, passen, són ací i no ens podem desviar molt més. Igualment, ho superarà àmpliament i podrà estar bé i, segurament, tindrà més oportunitats. Ara, cal desitjar-li el millor”.

Claudio Ranieri

“Ell va establir una base de jugadors que li van donar al Club un rendiment altíssim i que va tornar a posar al Club en competicions europees i el nom del Valencia CF en un ambient europeu de futbol molt alt, el qual, gràcies a Déu, es va poder mantindre. Desitjar-li el millor per al que li vinga i tant de bo ens puguem trobar”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.