Valencia CF04 junio 2024

Comença la campanya de Socio VCF Abonat 2024-25

Descobreix a continuació tota la informació per a acompanyar al Valencia CF al Camp de Mestalla

La temporada passada el valencianisme va demostrar per què és l'afició més fidel de LALIGA i el nostre estadi va comptar amb un gran ambient en les graderies.

GRÀCIES al vostre suport el Camp de Mestalla va registrar un increment de 2.500 nous Socio VCF Abonat i la mitjana d'entrades venudes va aconseguir les 8.500 per partit, consolidant una assistència mitjana de 43.640 aficionats per partit.

És per això que, a causa de l'alt nivell d'ocupació de l'estadi, la campanya de Socio VCF 2024-25 arranca com una campanya únicament de renovació i, de moment, només s'obrirà el termini de noves altes en Graderia d'Animació.

Disfruta de múltiples descomptes acumulables (infantil, juvenil, +65, accionista, seient lliure i assistència), beneficia't de pagar en còmodes terminis finançant a 3, 6 o 9 mesos (tria la teua opció preferida des del 4 al 17 de juny a través del Portal del Soci) i, si vols pagar en un únic pagament, no necessites fer res: renova de manera automàtica i sense tràmits.

Troba a continuació tota la informació necessària per a renovar el teu abonament i animar al Valencia CF durant la temporada 2024-25.

PUNXA ACÍ PER ACCEDIR A LA WEB AMB TOTA LA INFORMACIÓ DE LA CAMPANYA

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas