Valencia CF27 junio 2024

COMUNICAT OFICIAL | CÉSAR TÁRREGA

El Valencia CF ha arribat a un acord per a la renovació del contracte de César Tárrega fins al 30 de juny de 2028.

El defensa d'Aldaia va arribar a l'Academia VCF amb la il·lusió i l'ambició de créixer i d'arribar al primer equip defenent l'elàstica del seu estimat Valencia CF. Un sentiment que li ve de tradició familiar. Després d'anys de formació i aprenentatge en la Ciutat Esportiva de Paterna, César va recalar en el VCF Mestalla i es va convertir en una peça important per a l'equip dirigit per Miguel Ángel Angulo.

El seu influent rendiment i esforç li va portar a complir el seu somni de debutar amb el primer equip, estrenant-se el 2 de desembre de 2021 en un partit de Copa del Rei davant el CD Utrillas i a debutar al Camp de Mestalla al setembre de 2023 enfront de l'Atlètic de Madrid en un partit de LALIGA EA Sports.

Durant la temporada 23-24, el defensa valencià ha estat cedit en el Reial Valladolid CF de LALIGA Hypermotion. Amb l'equip val·lisoletà, Tárrega ha tingut una gran presència, disputant 16 partits, marcant 1 gol i, ajudant en l'ascens a LALIGA EA Sports.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.