Valencia CF06 marzo 2024

COMUNICAT OFICIAL | CRISTHIAN MOSQUERA

www.valenciacf.com

El Valencia CF i Cristhian Mosquera han firmat este dimecres l'extensió de contracte del jove futbolista per una temporada més, fins al 30 de juny de 2026, que s'ha fet efectiva en complir les fites contemplades en el seu contracte subjectes al nombre de partits disputats.

Cristhian Mosquera (27/06/2004) ha començat a consolidar-se en l'elit esta temporada donant bona mostra del seu potencial i als ordes de Rubén Baraja ha demostrat ser un jugador important a present i futur per a la defensa del Valencia CF.

El jove futbolista format en l'Academia VCF ha disputat esta temporada 27 partits oficials (25 de LALIGA EA Sports i 2 de Copa del Rei) i des de la Jornada 8, enfront del Reial Betis, encadena més d'una volta sencera de campionat com a titular.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.