Valencia CF10 abril 2024

COMUNICAT OFICIAL | DIEGO LÓPEZ

El Valencia CF i Diego López han firmat este dimecres l'extensió de contracte de l'atacant per una temporada més, fins al 30 de juny de 2027.

El futbolista asturià (13/05/2002) va renovar amb el Valencia CF el passat estiu fins a 2026 i hui s'ha fet efectiva la seua extensió en complir les fites contractuals subjectes al nombre de partits disputats.

Després de la seua irrupció en el primer equip amb una contribució decisiva en la recta final de la temporada 2022-23, Diego López s'ha consolidat com un futbolista important en el front de l'atac als ordes de Rubén Baraja.

Malgratla seua joventut, als seus 21 anys s'ha convertit en un jugador de rendiment apresent i amb un gran marge de creixement a futur per al Club ajudant a l'equipen diferents posicions.

El seu protagonisme va a més amb el Valencia CF, amb el qual esta temporada ha disputat 31 partits entre LALIGA EA Sports i la Copa del Rei anotant quatre gols i donant cinc assistències, així com amb la selecció espanyola Sub-21, combinat amb el qual després del seu debut al setembre ha disputat 8 partits marcant 2 gols i donant una assistència.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas