Valencia CF29 mayo 2024

Comunicat Oficial | El Valencia CF ven el terreny terciari annex al nou estadi

www.valenciacf.com

El Valencia CF ha arribat a un acord amb Atitlan Desarrollos Inmobiliarios (filial del Grupo Atitlan) per a la venda dels terrenys terciaris annexos al Nou Mestalla en l'Avinguda de les Corts Valencianes, que comptarà amb Área Desarrollo (filial del Grupo Simetría) en la seua fase d'execució.

L'acord queda subjecte a l'aprovació dels instruments urbanístics i llicències necessàries per al desenvolupament tant de l'estadi com de les edificacions terciàries projectades pel comprador.

Així, es culmina un procés de llargues negociacions que suposen un gran avanç per al Valencia CF cap a l'objectiu de reprendre i concloure les obres de la futura casa valencianista, ajudant a més a desenvolupar una de les entrades principals de la ciutat de València, amb un projecte que contribuirà, sens dubte, a dinamitzar l'economia de la zona.

El Valencia CF continua fent passos avant per a convertir en realitat el Nou Mestalla.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas