Valencia CF17 abril 2024

COMUNICAT OFICIAL | JAUME DOMÈNECH

El Valencia CF i Jaume Domènech han firmat este dimecres l'extensió de contracte del porter valencianista fins al 30 de juny de 2025 després que el Club haja executat la temporada opcional estipulada en el seu contracte.

Des de la seua incorporació al VCF Mestalla fa més d'una dècada (estiu de 2013), Jaume ha sigut un exemple de professionalitat pel seu rendiment en el terreny de joc i per la seua contribució com a líder en el vestuari, sent capaç de cohesionar, interpretar i contagiar a la perfecció els valors i la història del Valencia CF elevant l'exigència i el compromís en el dia a dia.

Als seus 33 anys Jaume Domènech ha sigut campió de Copa del Rei en 2019 amb una actuació determinant, subcampió de la Copa de 2022, i ha defés la camiseta del Valencia CF en més de 150 partits oficials amb el primer equip.

Les seues qualitats l'han convertit en un dels capitans, un actiu fonamental i referent per al Valencia CF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.