Valencia CF21 junio 2024

COMUNICAT OFICIAL | JESÚS VÁZQUEZ

www.valenciacf.com

El Valencia CF ha arribat a un acord per a la renovació de Jesús Vázquez fins al 30 de juny de 2026, prolongant així la seua vinculació contractual per una temporada addicional.

Format en l'Academia VCF des dels cinc anys, Jesús Vázquez ha donat tots els passos necessaris en la seua formació, superant totes les etapes per a arribar a l'elit i fer-se un lloc en el primer equip. El Club compta amb el seu compromís i les seues ganes de continuar desenvolupant el seu potencial per a triomfar al Valencia CF.

Després d'una brillant trajectòria internacional en les categories Sub-16, Sub-17 i Sub-18 de la Selecció Espanyola, el lateral esquerre va debutar al desembre de 2020 amb el primer equip del Valencia CF en partit de Copa del Rei davant el Terrassa FC i va anotar el seu primer gol al gener de 2024 davant el Cádiz CF.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.