Valencia CF11 julio 2024

COMUNICAT OFICIAL | RAFA MIR

El ValenciaCF ha arribat a un acord amb el SevillaFC per a la incorporació del davanter Rafa Mir.

L'atacant, format en l'Academia VCF des de cadet fins a la temporada 2016-17, arriba cedit fins al final de temporada i el ValenciaCF disposarà d'una opció de compra.

Rafa Mir va estar a les ordes del nostre entrenador, Rubén Baraja, en el VCF Juvenil A la temporada 2014-15, en la qual va anotar 21 gols, i en la seua etapa com a valencianista va arribar a disputar un total de 8 partits oficials amb el primer equip.

Després del seu pas per Wolverhampton FC, UD Las Palmas, Nottingham Forest FC, SD Huesca y Sevilla FC el davanter torna a posar-se a les seues ordes en el seu retorn a Mestalla per a reforçar el front de l'atac.

Les dos primeres incorporacions del Valencia CF 2024-25, Stole Dimitrievski i Rafa Mir, seran presentades esta vesprada, a les 16:30 hores, davant els mitjans de comunicació a la Llotja VIP del Camp de Mestalla (accés per la porta de la Llotja VIP).

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.