Valencia CF27 junio 2024

Corona: “Creiem molt en César Tárrega, fa anys que ve apuntant que pot ser jugador del Valencia CF i ho ha aconseguit”

Declaracions del director esportiu del Valencia CF

El director esportiu del Valencia CF, Miguel Ángel Corona, ha analitzat l'extensió contractual de César Tárrega fins al 30 de juny 2028.

Confiança total del Club

"Estem molt contents que s'haja produït esta extensió que reflectia el contracte de César. Creiem molt en ell, fa molts anys que ve apuntant que pot ser jugador del Valencia CF i ho ha aconseguit. És un xaval al qual ens agrada posar moltes vegades com a exemple, silenciós, treballador… I què dir del seu ADN valencianista. Tots sabeu que ha sigut aficionat abans que professional del Club, amb la qual cosa és un motiu per a estar molt feliços per la consecució d'eixe objectiu contractual".

Pla per a desencadenar el seu potencial amb una experiència competitiva a Valladolid

"Prenem decisions pensant en un mig llarg termini. Al gener ens vam sentar amb el xic el cos tècnic i l'staff de la direcció esportiva i vam pensar que podia ser un pas molt important per a la 2024-25. Així s'ha demostrat, ve tremendament preparat. Ha fet mitja temporada impressionant en el Reial Valladolid, em consta que ha estat en boca de tot el futbol espanyol i ha sigut per a molts una sorpresa, no per a nosaltres que ho coneixíem. El seu rendiment i les seues experiències han sigut tan altes que el deixen preparat per a competir amb nosaltres en la temporada 2024-25".

Continuïtat del bloc i una plantilla de rendiment a present i futur

"Tenim una plantilla que des d'un punt de vista contractual té molta estabilitat. Amb les renovacions recents i l'arribada d'Stole Dimitrievski tenim pràcticament un 90%-95% amb contracte en vigor més enllà de l'any 2027 i això ens dona molta estabilitat a nivell estructural, ens dona competitivitat i tranquil·litat per a treballar".

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.