Valencia CF12 junio 2024

Corona: “Dimitrievski ve a donar competitivitat a la nostra porteria”

El Director Esportiu del Valencia CF analitza la incorporació de l'experimentat porter al conjunt valencianista

El Director Esportiu del Valencia CF, Miguel Ángel Corona, analitza la incorporació d’Stole Dimitrievski al combinat valencianista.

Incorporació Dimitrievski

“Estem molt contents amb la incorporació d’Stole. Ens ve a donar competitivitat a la nostra porteria. Contents, a més, perquè ha sigut un fitxatge que compta amb el consens de tots els nostres tècnics, fins i tot i com és normal, dels especialitzats en l'àrea. És un xic que l'apassiona afrontar reptes. Porta molts anys a Espanya. Molts anys en una porteria de primera divisió, defenent-la amb molt de nivell i, per tant, contentíssims. Segur que ens aportarà i ens donarà alegries. Ell estava també amb moltíssima il·lusió d'afrontar el repte del Valencia CF i a disfrutar d'ell des d'ara mateix i molt contents que estiga en pretemporada ja”.

Dimitrievski a nivel personal

“Té un caràcter molt positiu, optimista, de molta faena, creu molt en el grup. En el seu treball i experiència ha comprovat que l'equip que es manté unit aconseguix objectius. Ve amb eixa idea. Té una experiència, una edat de molta maduresa amb la qual cosa segur que ens aporta també a la resta del grup”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.