Valencia CF31 enero 2024

Corona: “Peter Federico és un futbolista que s'adapta al 100% al nostre estil i sistema de joc”

El Director Esportiu del Valencia CF analitza laincorporació del jove atacant valencianista

El Director Esportiu del Valencia CF, Miguel Ángel Corona, analitza la incorporació de Peter Federico al combinat valencianista.

Com és Peter Federico a nivell esportiu?

“Els aficionats es trobaran a un jugador molt en la línia de l'equip que veuen cada setmana: compromés, amb molt de recorregut, amb molta capacitat de fer grans trasllats en la banda, que és el que estan fent els seus companys, amb una adaptabilitat, pràcticament, del 100% al nostre estil i sistema de joc hui dia. Molt coherent amb el que estan veient cada diumenge. A més, podent jugar per les dues bandes, el més important és que és un jugador de banda esquerra i, sobretot, dempeus esquerre que no tenim en plantilla, és a dir, un ’11. També registra grans distàncies, altes intensitats i amb una actitud de voler esforçar-se i ser generós en el treball grupal i quan li toque en el duel individual”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.