Valencia CF11 julio 2024

Corona: “Rafa Mir i Dimitrievski ens porten competitivitat, il·lusió, ambició i fam”

El director esportiu del Valencia CF ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la presentació de Rafa Mir i Stole Dimitrievski

Miguel Ángel Corona ha comparegut este dijous davant els mitjans de comunicació en la presentació de Rafa Mir i Stole Dimitrievski com a jugadors valencianistes.

“El primer de tot, benvinguts i gràcies pel vostre esforç”, iniciava Miguel Ángel Corona.

Stole Dimitrievski

“Fa molt poc estaves jugant en este camp, amb una samarreta que no era la nostra i parlàvem molt de les ganes que tenies de tornar a jugar en este camp, però amb la samarreta local. Eixe desig, eixe somni s'ha fet realitat i, per a nosaltres, és un immens plaer tindre't entre nosaltres. Dimitrievski és un porter que porta demostrant la seua vàlua durant molts anys en la nostra lliga. En esta última temporada ha aconseguit 13 porteries a zero. Ve a sumar experiència, 30 anys, a aportar molta competitivitat en la posició i en l'equip. Ve a confirmar eixa directriu, eixa coherència en el que és el mercat des que estem amb Baralla amb perfils molt precisos d'adaptabilitat, de la nostra lliga, que parlen el nostre idioma, que s'adapten ràpid i ens puguen donar competitivitat i, sobretot, il·lusió, ganes i fam, igual que Rafa Mir”.

Rafa Mir

“Gràcies també pel teu esforç, també hem parlat moltes vegades de les ganes que tenies d'estar de nou en este camp amb esta samarreta. Hem tardat molt tots en què això succeïsca, però “bé comença el que bé acaba”, amb la qual cosa ens fixarem en què hui eres ací i estem feliços. Igual que amb Dimitrievski, què dir de la teua fam, ganes, il·lusió d'estar amb nosaltres, de demostrar i mostrar-te davant els nostres aficionats de nou com ja ho vas fer a Sant Petersburg. Rafa és un davanter que tots coneixeu. També ens ve a donar molta més competitivitat en la posició i, per descomptat, en l'equip i amb una edat també òptima amb 27 anys. Segueix en la línia de mercat que sempre ens hem proposat o quan hem parlat amb Baralla sobre aquest tema”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas