Valencia CF05 junio 2024

Cristhian Mosquera, el millor defensa de LALIGA EA Sports 23-24

El jugador del Valencia CF ha sigut el futbolista que més gols esperats ha evitat (7), segons Olocip

El jugador del Valencia CF, Cristhian Mosquera (27/06/2004), es col·loca com a millor defensa de LALIGA EA Sports 23-24, segons Olocip -web pionera en el desenvolupament i la implementació de la Inteligència Artificial en el món del futbol-.

El central valencianista és el futbolista que més gols esperats ha evitat (7) -sense tindre en compte als porters-. A més, lidera la taula de jugadors en edat juvenil amb més minuts (3.076) en la present temporada. En esta llista apareixen jugadors com Guillaume Restes (Tolosa FC), Yasin Özcan (Kasimpasa), Jorrel Hato (Ajax) i Leny Yoro (LOSC Lilla).

Cal destacar que el jugador valencianista està en el ‘top 5’ dels defenses centrals sub-23 amb major percentatge de duels terrestres guanyats d’entre les cinc grans lligues i acumula numeroses nominacions a guardons com ser el millor jugador Sub-23 del mes d’abril de LALIGA EA Sports 23-24, al Golden Boy -premi que distingeix al millor jugador Sub-21 d’Europa- i en la dels Premis Fútbol Draft de 2024, que reconeix als millors canterans espanyols.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.