Valencia CF06 mayo 2024

Cristian Rivero debuta en LALIGA EA Sports amb el Valencia CF

El porter de Gandia, format a la Academia VCF, compleix el seu somni al Camp de Mestalla

El futbolista del Valencia CF, Cristian Rivero, va complir el seu somni en el dia d'ahir després de debutar amb el conjunt valencianista en LALIGA, a més, al Camp de Mestalla i amb el braçalet de capità.

El porter de Gandia va arribar amb 10 anys a l'Academia VCF i va debutar, oficialment, amb el primer equip el 16 de desembre de 2020 davant el Terrassa CF en un partit de Copa del Rei. El porter valencianista va guanyar la Copa de 2019.

Tal com va indicar en VCF Media després de la trobada enfront de l'Esportiu Alabés, corresponent a la jornada 34 de LALIGA EA Sports 23-24: “és un orgull. Treball per a estar bé i per a fer-ho tan bé com siga possible quan tinga l'oportunitat. Al final, ha arribat eixa oportunitat. És una llàstima que s'haja lesionat Jaume. Però, estic molt content i feliç per jugar davant esta afició. Era el somni de la meua vida i l'he pogut complir, damunt portant el braçalet”.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas