Valencia CF20 abril 2024

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant el Reial Betis (1-2)

Pepelu, autor del gol valencianista

El Valencia CF ha disputat en la vesprada d'este dissabte, 20 d'abril, el partit corresponent a la jornada 32 de LALIGA EA Sports 2023-24 que li ha enfrontat al Reial Betis. El partit disputat al Camp de Mestalla ha finalitzat amb derrota 1-2. Pepelu ha sigut l'autor del gol valencianista.

El Valencia CF va eixir amb un gran ímpetu i intensitat i fruit d'això van arribar els primers acostaments a través del flanc dret amb les associacions entre Thierry i Pepelu, encara que sense cap premi. Els primers compassos de la trobada van anar passant i a mitjan primera mitat, en una jugada per banda esquerra, *Isco va passar a Ayoze Pérez dins de l'àrea i el futbolista del Betis va definir a un costat de la porteria local, anotant el primer tant de bètic.

El conjunt valencianista va reaccionar després del gol i va intentar fer-se amb el control del joc, encara que minuts després va arribar una jugada amb perill als peus d'Isco que, després d'una combinació amb Bakambu, va realitzar una vaselina dins de l'àrea davant Mamardashvili, però va marxar per fora del costat dret de la porteria. No obstant això, el Valencia CF no deixava d'insistir i abans d'acabar la primera mitat va tindre a prop l'empat en una jugada en la qual Almeida va enviar una passada per dalt a Hugo *Duro i que, finalment, Cenk va estar molt pròxim a marcar el gol de l'empat per als nostres. Així es va arribar al final de la primera part.

Després del pas per vestuaris, l'equip que dirigeix Rubén Baraja i amb el suport de l'afició va buscar l'empat, que va arribar en el minut 66' després d'una acció en la qual Miranda va colpejar en la cara d'Hugo Duro en la pugna per una pilota en l'àrea. Pepelu va anotar des dels onze metres. Mestalla rugia i l'equip estrenyia. Minuts després, Peter Federico va ser pròxim a avantatjar al Valencia CF amb un gran tret des del flanc esquerre de l'àrea, però Rui Silva va haver de fer una gran estirada per a desviar la pilota. No obstant això, en una jugada en la qual Ayoze es va endinsar per banda esquerra, prop de l'àrea valencianista, va disparar i després d'un desviament d'un jugador local, la pilota es va colar en la porteria.

Però el Valencia CF no es va rendir i va continuar insistint a la recerca d'aconseguir les taules en el marcador. Les jugades arribaven, però sense la recompensa del gol i Alberto Marí va estar molt a prop després de rematar un centre de Jesús Vázquez, però la pilota no va voler entrar. El conjunt valencianista va lluitar fins al final, però no va obtindre el premi del gol.

Després d'este resultat, el Valencia CF se situa en l'octau lloc de la classificació amb 47 punts i buscarà el triomf en el seu desplaçament a l'Estadi Lluís Companys per a enfrontar-se al FC Barcelona dilluns que ve 29 d'abril a partir de les 21.00 hores.

FITXA TÈCNICA

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R. (Foulquier, 68'), Mosquera, Cenk, Jesús Vázquez, Pepelu, Javi Guerra (Peter Federico, 62'), A. Almeida (Hugo Guillamón, 68'), Fran Pérez (Sergi Canós, 46’), Diego López (A.Marí, 84'), i Hugo Duro

2. REAL BETIS: Rui Silva, Sabaly, Pezzella, Chadi Riad, Miranda, Johnny (W. Carvalho, 89'), Guido, Isco (Fekir, 59'), Fornals, Ayoze (Abner, 89') i Bakambu (Willian José, 76').

GOLES: 1-0 Ayoze, 19’; 1-1 Pepelu, 66'; Ayoze 1-2, 78'

ÁRBITRO: Mateo Busquets Ferrer (C. Balear). Amonestó a Pepelu i Hugo Guillamón; Sabaly, Miranda i Bakambu.

VAR: Valentín Pizarro Gómez (C. Madrileny).

Partit de la Jornada 32 de LALIGA EA Sports disputat al Camp de Mestalla davant 46.371espectadors.

Valencia CF 1 : 2 Real Betis