Valencia CF28 enero 2024

CRÒNICA | Derrota del Valencia CF davant l'Atlètic de Madrid (2-0)

L'equip buscarà retrobar-se amb el triomf dissabte que ve davant la UD Almeria al Camp de Mestalla

Derrota del Valencia CF davant l'Atlètic de Madrid (2-0) en el partit de la Jornada 22 de LaLiga EA Sports disputat este dissabte en l'Estadi Cívitas Metropolità.

El Valencia CF va saltar a la gespa conscient que anava a ser un partit exigent des dels primers minuts i va saber jugar la trobada des de darrere cap avant, resistint amb solvència en un primer tram amb clar protagonisme ofensiu del conjunt blanc-i-vermell.

Els nostres demostraven solidesa, serietat i eficàcia defensiva, amb un gran Mamardashvili, que va protagonitzar diverses intervencions de mèrit, la més destacada res més superar el quart d'hora de joc, una rematada a boca de canó dins de l'àrea que va detindre amb una gran demostració de reflexos.

No obstant això, just abans del descans, el conjunt local aconseguiria avançar-se amb un gol de Samuel Lino, que va connectar amb un enviament a l'esquena de la defensa, va buscar el mà a mà i va posar el 1-0 en el marcador.

Després del pas per vestuaris, Mamardashvili va tornar a fer una altra gran parada de les seues, esta vegada per a detindre una cabotada de Savic en un servei de cantonada. La bona actuació del portera georgià, no obstant això, no impediria que el conjunt blanc-i-vermell anotara el 2-0 en el 57’ amb una rematada de Memphis Depay.

Després del 0-2 en el marcador el Valencia CF no va baixar els braços i va tractar de retallar diferències amb diverses aproximacions abans del xiulet final, la més clara d'elles va estar en les botes de Yaremchuk, que ho intentava amb un tret des de fora de l'àrea que manaria Oblak a córner.

El Valencia CF, després d'esta derrota que interromp una dinàmica positiva de quatre victòries consecutives en LaLiga EA Sports, buscarà retrobar-se amb el triomf la pròxima jornada davant l'UD Almería al Camp de Mestalla.

FITXA TÈCNICA

2. ATLÈTIC DE MADRID: Oblak, Molina, Giménez (Witsel, 59’), Savic, Reinildo, Koke, De Paul (Llorente, 67’), Barrios (Saúl Ñíguez, 81’), Samuel Lino (Riquelme, 67’), Griezmann i Memphis Depay (Morata, 67’).

0. VALENCIA CF: Mamardashvili, Foulquier, Gabriel Paulista (Cenk, 79’), Cristhian Mosquera, Gayà, Pepelu, Hugo Guillamón (Jesús Vázquez, 79’), Fran Pérez (Yaremchuk, 55’), Diego López (Hugo González, 89’), Javi Guerra i Hugo Duro (Alberto Marí, 89’).

GOLS: 1-0 Samuel Lino, 45+; 2-0 Memphis Depay, 57’.

ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea (C. Vasco). Amonestó a Nahuel Molina y Saúl Ñíguez.

VAR: González Fuertes (C. Asturiano).

Partit de la Jornada 22 de LaLiga EA Sports disputat a l'Estadi Cívitas Metropolitano.

Atlético de Madrid 2 : 0 Valencia CF