Valencia CF26 mayo 2024

CRÒNICA | Empat entre el RC Celta i el Valencia CF (2-2)

Empat entre el RC Celta de Vigo i el Valencia CF (2-2) en el partit de la Jornada 38 de LALIGA EA Sports disputat en l'Estadi Abanca Balaídos. Els nostres van quallar una primera meitat molt completa, en la qual el 0-1 no va tardar a arribar i va pujar al marcador en els primers minuts de partit després d'una gran jugada personal de Thierry Rendall. Tot semblava encarrilat cap a la victòria, no obstant això, després del pas per vestuaris Iago Aspas anotaria l'empat des del punt de penal. Alberto Marí tornaria a posar per davant al Valencia CF de penal en el 60’ i en el 62’ va replicar el RC Celta per a signar el 2-2 per mediació deDouvikas.

En els primers compassos el Valencia CF es va posar per davant en el marcador a base d'efectivitat. El 0-1 arribava amb un gol en pròpia porta després d'una bona jugada per banda esquerra de Thierry, que arribava a línia de fons i posava un centre perillosíssim que s'aliaria ambla fortuna i entraria a la xarxa després de tocar en Carlos Domínguez.

El Valencia CF es posava en situaciód'avantatge aprofitant la seua primera aproximació a la porteria del conjunt gallec i minuts després, novament el portugués, tornava a ser el protagonista intentant anotar el segon després d'una altra gran carrera que donava forma aun inici prometedor.

Amb el pas dels minuts continuavaintentant-lo al Valencia CF, que jugava en camp rival, es mostrava solventarrere, amb valentia i determinació en atac i que abans de complir-se la primera quart d'hora de joc veuria com dues accions polèmiques se li girarien en contra. Els nostres jugadors reclamaven penal per mans en una acció que va passar inadvertida per a l'àrbitre i per al VAR. No seria l'últim i és que minuts després el Valencia CF tornaria a reclamar un altre penal a favor que no seria assenyalat.

Sense ocasions per al RC Celta en la primera mitja hora de joc, Iago Aspas seria el primer a acostar-se als dominis de Mamardashvili amb perill i ho feia amb una pilota que pegaria contra el palde la porteria valencianista. Malgrat que el conjunt local va fer un pas avanten els últims minuts del primer temps, el partit va marxar al descans amb el resultat de 0-1 en el marcador gràcies a un València *CF que no va cometre errors i que va jugar amb les idees clares i amb personalitat.

Després del pas per vestuaris, no obstant això, les coses serien diferents. Ortiz Arias xiularia penal en contra del Valencia CF i Iago Aspas igualaria el marcador des dels onze metres amb untret a la dreta que va arribar a tocar Mamardashvili, però no prou per aevitar que entrara la pilota. No es rendiria el Valencia CF, que minuts més tard tornaria a intentar-ho amb una jugada de Thierry en la qual quedaria un rebuig per a Alberto Marí i l'àrbitre, aquesta vegada sí, assenyalaria penal.

Pepelu, llançador habitual, cediria elllançament al davanter valencianista i aquest no va fallar. L'atacant format en l'Acadèmia VCF tirava de personalitat per a retrobar-se amb el gol en un estadi en el qual la temporada passada ja va marcar un gol determinant per al València CF.

Quedava partit per davant i, pràcticament enla següent situació d'atac, el RC Celta tornaria a empatar amb un contraatac ràpid per mediació de Douvikas.

Baraja donaria entrada a homes com Javi Guerra i Peter Federico i precisament l'extrem va estar a punt de decidir el partit en una acció en la qual va penjar la pilota per a superar al porter, però la pilota va marxar fora.

El Valencia CF acomiada la temporada oficial i jugarà aquest pròxim dimarts 28 de maig un últim amistós davant el CF Benidorm.

FITXA TÈCNICA

2. RC CELTA: Iván Villar, Kevin Vázquez (K. Vázquez, 71’), Yoel Lago, Carlos Domínguez (R. Tapia, 65’) , Miguel, Óscar Mingueza, Fran Beltrán, H. Sotelo (Dotor, 75’), Iago Aspas, Williot (Allende, 65’) i Douvikas (Larsen, 64’).

2. VALENCIA CF: Mamardashvili Foulquier, Cristhian Mosquera, Yarek, Thierry R (Rubén Iranzo, 80’), Hugo Guillamón (Javi Guerra, 69’),Pepelu, André Almeida, Diego López (Peter Federico, 69’), Sergi Canós (Hugo González, 77’) i Alberto Marí (Hugo Duro, 77’).

GOLSS: 0-1 Carlos Domínguez, 5’; 1-1Iago Aspas (p), 49’; 1-2 Alberto Marí (p), 60’; 2-2 Douvikas, 62’

ÀRBITRE: Ortiz Arias (C. Madrileny).

VAR: Prieto Iglesias (C. Navarrés).

Partit de la Jornada 38 de LALIGA EA Sports disputat en l'estadi Abanca Balaídos.

Celta de Vigo 2 : 2 Valencia CF