Valencia CF04 abril 2024

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el Granada CF (0-1)

André Almeida, autor del gol del triomf valencianista

Gran victòria del Valencia CF davant el Granada CF (0-1) en el partit de la Jornada 26 de LALIGA EA Sports disputat este dijous en l'Estadi Nou Els Cármenes de Granada. André Almeida, amb un gran tret al fons de la xarxa en el 77’, decidix un partit complicat, molt disputat entre tots dos equips, i el Valencia CF després de molt barallar suma tres punts d'or per a col·locar-se sèptim classificat amb 44 punts en la taula que han de servir per a reforçar l'estat de confiança de l'equip a nivell col·lectiu en el tram final del campionat.

En la primera part el Granada CF va ser superior i va disposar de les ocasions més clares per a poder marcar, però es va estavellar contra els guants de Mamardashvili, que va passar per l'estadi nassarita amb el seu estat de gràcia habitual.

El Valencia CF, centrat en labors defensives, necessitava prolongar les possessions per a arribar a la zona d'atac i posar a prova al portera rival en un primer acte en el qual just abans del descans va tindre lloc la primera aproximació valencianista, just abans del xiulet final.

El València *CF va passar per vestuaris al descans amb l'objectiu de reaccionar, de començar a imposar-se en el centre del camp per a intentar guanyar el partit per a assaltar la sèptima plaça de la classificació. Baralla va donar entrada a homes de refresc per a agitar el front de l'atac en la segona part i que succeïren més coses en l'àrea rival.

Ho intentava amb una bona ocasió Jesús Vázquez en el 72’, cobrava protagonisme *André Almeida entre línies aportant qualitat, claredat i últim passe a un València *CF que cada vegada més avançava metres en el terreny de joc i, precisament el portugués, en el 77’, seria determinant per a aconseguir una gran victòria.

El ‘10’ aprofitava una segona jugada després d'una pilota parada, es desfeia del primer adversari i disparava directe al fons de la xarxa. Quedaven minuts per davant en els quals el Granada CF estrenyeria, avançaria metres i ho intentaria amb l'objectiu de sumar algun punt, però el Valencia CF va saber aguantar amb concentració defensiva i personalitat. Els nostres es retroben amb la victòria fora de casa gràcies al golàs d'André Almeida i afronten amb optimisme i confiança la recta final del campionat.

FITXA TÈCNICA

0. GRANADA CF: Batalla, Corbeanu (Jozwiak, 57’), B. Méndez (R. Sánchez, 65’), Miguel Rubio, Ignasi Miquel, C. Neva, Pellistri, Gumbau, Sergio Ruiz (Gonzalo Villar, 79’), Uzuni (M. Arezo, 79’) i Lucas Boyé.

1. VALENCIA CF: Mamardashvili, Thierry R., Cristhian Mosquera, Cenk, Foulquier (Jesús Vázquez, 57’), Javi Guerra, Pepelu, Fran Pérez (Peter Federico, 69’), Sergi Canós (André Almeida, 57’), Diego López i Hugo Duro (Alberto Marí, 86’).

GOLES: 1-0 André Almeida, 77’.

ÁRBITRO: Hernández Hernández (C. Canario). Amonestó a Lucas Boyé, Jozwiak, Peter Federico, Gonzalo Villar,

VAR: González Fuertes (C. Asturiano).

Partit de la Jornada 26 de LALIGA EA Sports disputat a l'Estadi Nuevo Los Cármenes de Granada ajornat pel terrible incendi succeit setmanes d'arrere al barri de Campanar (València).