Fundació VCF13 mayo 2024

DAVID, ALUMNe D'ESCOLES COR BLANQUINEGRE: "ESCOLES M'ha ajudat Molt COM JUGADOR i ESTUDIANT"

La Ciutat Esportiva VCF ha acollit un Torneig entre Escoles de Benifaió, Serra, Tavernes de la Valldigna i València

Un total de 50 xiquets i xiquetes de l'acció esportiu-educativa de la Fundació VCF 'Escoles Cor Blanquinegre' ha disfrutat del Torneig organitzat en la Ciutat Esportiva VCF juntament amb la Diputació de València.

Els xics i les xiques, a més, han tingut l'oportunitat de conéixer personalment a les futbolistes del Valencia CF Femení Ivonne Chacón i Jimena López i al seu entrenador Jesús OIiva.

Els estudiants han arribat del CEIP Santa Barbará (Benifaió), CEIP Sant Josep (Serra), CEIP Divina Aurora (Tavernes de la Valldigna) i CEIP Almudena Muñoz (València).

David, alumne del CEIP Almudena Muñoz, ha explicat a VCF Media que ser jugador de 'Escoles Cor Blanquinegre' "ho ha ajudat a treballar més, a prestar més atenció, a portar-se millor i a fer més amics".

La Fundació VCF va posar en marxa fa nou temporades 'Escoles Cor Blanquinegre', juntament amb el suport de la Diputació de València, implicant-se cada curs en 20 centres escolars de València i província amb un context social no exempt de dificultats, beneficiant directament a una mitjana de 300 persones i indirectament a prop de 3.500.

Des de la temporada 2015.16, tècnics de l'Acadèmia VCF, del Valencia CF Femení i de l'Associació Futbolistes VCF impartixen entrenaments setmanals carregats de valors en cadascun dels col·legis, entrenaments que ajuden als responsables dels col·legis com a ferramenta educativa.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas