Valencia CF22 febrero 2024

De Perú al centenari Camp de Mestalla

El Valencia CF, present en el projecte Passat.Present.Futur de LALIGA

El Valencia CF està present en el projecte Passat. Present. Futur de LALIGA. Un documental que consistix en unificar a Perú i Espanya a través del futbol i dels jugadors que han passat pels diferents clubs de LALIGA.

Durant esta setmana, el Club va rebre a dos importants creadors de contingutd'Amèrica del Sud, Jesús Alzamora i María Paz, amb l'objectiu de contar la història que uneix al Valencia Club deFutbol i al Perú. Tots dos ‘influencers’ van poder realitzar el consolidat MestallaForever Tour, vanvisitar la Ciutat Esportiva del ValenciaCF i van tindre un agradable partit amb el jugador valencianista, Pepelu.

“El Camp de Mestalla és un estadi que havia escoltat molt des de xicotet. Conéixer Mestalla i veure coses tan característiques m'ha agradat molt, des de les graderies tan inclinades fins a la cura i el detall que li donen a l'aficionat, utiller… ha sigut una experiència molt bonica, cuidada i dedicada. Em faria molt feliç veure a un jugador peruà jugar al Valencia CF i a Mestalla”, indica el productor digital, Jesús Alzamora.

Vinculació entre el Valencia CF i Perú

En la relació entre l'entitat xe i este país sud-americà destaquen dos jugadors com José Guillermo del Solar, qui va competir amb el Valencia CF en la temporada 1997-98 i Alessandro Burlamaqui, que va estar en les files del VCF Mestalla i fins i tot va jugar nombrosos partits amb el primer equip valencianista en la pretemporada de 2021.

“Chemo del Solar jugava amb eixa esquerrana que li caracteritza. Al Perú, ell sempre destacava, era com la nostra icona. Em recorde de quan jugava al Valencia CF amb Romario, fins i tot. Record també molts dels grans equips que tenia el Valencia CF amb ‘Piojo’ López, Baraja, Albelda, Marchena… i era un d'eixos equips que queien bé perquè s'enfrontaven de tu a tu amb els equips grans d'Espanya i això fa que li caiguen bé a qualsevol”, ressalta Alzamora.

D'altra banda, en 2014, el Valencia CF va participar en la Gira LFP World Challenge, disputada a Lima. En aquella pretemporada, el combinat valencianista va jugar davant el Club Aliança Lima i el Club Esportiu Universitat Catòlica.

Gran experiència al Camp de Mestalla i la ciutat de València

Tots dos creadors de contingut van gaudir de les seues noves vivències al Camp de Mestalla i a la ciutat de València. “València m'ha enamorat. S'ha emportat el meu cor pels detalls que tenen hui dia. Ens van contar la història de Vicente (estàtua a Mestalla). És una ciutat bonica, calorosa, la gent de súper bona ‘ona’. El que m'agrada del Club és que va cap avant per a guanyar totes les copes que han aconseguit durant tota la seua història”, explica la creadora de contingut, María Paz Gonzáles-Vigil.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas