Valencia CF06 junio 2024

Diakhaby i la seua faceta més solidària com a ambaixador de Bona Voluntat de la OIM

El jugador del Valencia CF va oferir suport al seu país natal i va visitar l'ambaixada d'Espanya a Guinea

El defensa del Valencia CF, Mouctar Diakhaby, ha estat a Guinea ajudant en el seu paper com a ambaixador de Bona Voluntat de l'Organització Internacional per a les Migracions (OIM).

El jugador valencianista va donar la benvinguda i va ajudar a 153 persones guineanes que van tornar des d'Egipte i va visitar l'ambaixada d'Espanya a Guinea per a dialogar amb l'ambaixador Ángel Carrascal Gutiérrez sobre els reptes migratoris i els esforços de col·laboració per a promoure una migració segura i ordenada.


Diakhaby és un futbolista tremendament compromés amb l'esport i la societat i per això, és un referent per al Valencia CF i a nivell internacional, concretament, al seu país d'origen Guinea. Este compromís també queda reflectit en una de les accions que va realitzar al costat dels jugadors de l'Academia VCF, protagonitzant el Taller contra la Discriminació i el Racisme del programa VCF WORLD-ZERO DISCRIMINATION.

L'Organització Internacional per a les Migracions (OIM), principal institució intergovernamental en l'àmbit de la migració va designar a nou Ambaixadors de Bona Voluntat, entre els quals es troba Mouctar Diakhaby, amb el propòsit de “brindar el seu suport per a destacar les oportunitats que la migració presenta i el mode en què ajuda a disseminar el talent a tot el món”.

Fotografies: OIM Guinea

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.