Valencia CF02 abril 2024

Diakhaby torna a la Ciutat Esportiva de Paterna

El defensa del Valencia CF visita al seus companys valencianistes

El defensa del Valencia CF, Mouctar Diakhaby, ha visitat en el matí de hui als seus companys en la Ciutat Esportiva de Paterna. La plantilla valencianista li ha rebut amb un gran afecte.

L'internacional per Guinea continua recuperant-se de la seua greu lesió -luxació del genoll dret- patit durant el transcurs del partit davant el Reial Madrid CF, corresponent a la jornada 27 de LALIGA EA Sports 23-24.

Fins a eixe moment, Dikahaby estava sent un dels pilars de la defensa del Valencia CF, donat el seu bon nivell en el terreny de joc. Fet, que li va portar a disputar la Copa Àfrica amb la selecció guineana. A més, el central valencianista va ser nomenat com Ambaixador de Bona Voluntat per lOrganització Internacional per a les Migracions (OIM), entre altres coses, pel seu gran exemple en la lluita contra el racisme. Diakhaby va protagonitzar un Taller contra la Discriminació junt amb els jugadors de l’Acadèmia del Valencia CF dins de la campanya ZERO DISCRIMINATION-VCF WORLD.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas