Valencia CF14 mayo 2024

Dimitri Foulquier aconsegueix els 100 partits oficials amb el Valencia CF

El defensa entra en la llista de jugadors centenaris amb el conjunt valencianista

El defensa valencianista, Dimitri Foulquier, va arribar en el partit davant el Rayo Vallecano, als 100 partits oficials amb el Valencia CF.

El lateral de Guadalupe va recalar al Valencia CF en l'estiu de 2021, procedent del Granada CF. El seu primer partit oficial amb el conjunt valencianista va ser el 12 de setembre de 2021 en El Sadar enfront del CA Osasuna.

Foulquier, amb la seua intensitat, treball i sacrifici diari ha anat creixent en el seu joc i donant mostres del seu gran nivell defensiu fins a convertir-se en un dels futbolistes importants de l'equip que dirigix Rubén Baraja. Un futbolista que ha destacat esta temporada per la seua contundència i intel·ligència en la interrupció de les accions d'atac rival, la seua força en els duels aeris i en la seua participació en el terreny ofensiu. En la seua trajectòria amb el Valencia CF, ressalta la participació en la final de la Copa del Rei 2022.

A nivell de seleccions, és internacional absolut amb Guadalupe, encara que en categories inferiors va competir amb França (Sub-18, Sub-19, Sub-20 i Sub-21), arribant a guanyar el campionat del Món Sub-20 en 2013.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.