Valencia CF22 febrero 2024

Dimitri Foulquier regresa a l’Estadi Nuevo Los Cármenes

El defensa del Valencia CF va competir 7 temporades amb el Granada CF

El defensa del Valencia CF, Dimitri Foulquier, tornarà este pròxim 24 de febrer a l'Estadi Nuevo Los Cármenes. El jugador de Guadalupe va competir amb el Granada CF durant 7 temporades.

Foulquier va arribar al Valencia CF en la temporada 2021, procedent de l'equip nassarita, on va competir durant 7 campanyes en dos etapes diferents (2013-2017/2019-2021), sumant 168 partits.

Actualment, el lateral dret valencianista és un dels jugadors més destacats del combinat xe, ja que, la seua intensitat, treball i sacrifici queda reflectit tant en el rendiment individual com en el col·lectiu.

Rendiment en LaLiga EA Sports 23-24

El futbolista de Guadalupe és el tercer jugador valencianista que més accions d'atac rival interromp per partit (3,2). A més, és un dels futbolistes que més duels individuals gana i el sext amb major percentatge d'èxit en els duels aeris (41,7%).

Respecte a la seua participació en els partits, Foulquier és el sext jugador amb més intervencions totals (54,7 accions de mitjana). Concretament, és el quart futbolista amb més participació en el terreny ofensiu (45,5 accions) i el sext jugador amb més accions de volum defensiu per partit (9,5).

D'altra banda, cal ressaltar que és el quart jugador del Valencia CF que mésregatejos fa per partit (2,3), el quintamb més mitjana de distància recorreguda d'alta intensitat (384,5 m), elsèptim que recuperacions realitza (4,3) i es troba en el ‘top 10’ de jugadors amb més minuts de la plantilla amb (nové amb 1.262 mins).

Este bon rendiment de Foulquier també li ha portat a estar en l'onze ideal de la jornada 25 de LaLiga EA Sports 23-24, segons les estadístiques de Driblab, web especialitzada en dades futbolístiques.