Valencia CF07 febrero 2024

Dimitri Foulquier: un guerrer en la defensa del Valencia CF

El lateral valencianista és el tercer jugador que més accions d'atac rival interromp i dels quals més duels individuals gana

El defensa del Valencia CF, Dimitri Foulquier, està sent un dels jugadors més destacats en els últims partits del conjunt valencianista en LaLiga EA Sports 23-24. La seua intensitat, treball i sacrifici queda reflectit tant en el rendiment individual com en el col·lectiu.

El jugador de Guadalupe és el tercer jugador valencianista que més accions d'atac rival interromp per partit (3,2). A més, és un dels futbolistes que més duels individuals gana i el sext amb major percentatge d'èxit en els duels aeris (41,7%).

Respecte a la seua participació en els partits, Foulquier és el sext jugador amb més intervencions totals (54,7 accions de mitjana) -davant l’UD Almeria va estar en 70 accions totals, sent la mitjana dels jugadors de LaLiga un 53,27-. Concretament, és el quart futbolista amb més participació en el terreny ofensiu (45,5 accions) -enfront del combinat indàlic va intervindre 61 vegades, sent la mitjana dels jugadors de LaLiga un 44,82- i el sext jugador amb més accions de volum defensiu per partit (9,5) -contra el conjunt d'Almeria va estar implicat fins a 9 ocasions, sent la mitjana dels jugadors de LaLiga un 8,5-.

D'altra banda, cal ressaltar que és el quart jugador del Valencia CF que més regatejos fa per partit (2,3), el quint amb més mitjana de distància recorreguda d'alta intensitat (384,5 m), el sèptim que recuperacions realitza (4,3) i es troba en el ‘top 10’ de jugadors amb més minuts de la plantilla (nové lloc amb 1.070 mins). A més, els futbolistes amb els quals més s'associa en el terreny de joc són Mosquera (44 combinacions) i Pepelu (44 passes).

Este bon rendiment de Dimitri Foulquier i de l'equip en general, es demostra, sobretot, en els partits competits al Camp de Mestalla. El temple valencianista s'ha convertit en un fortí per a l'equip que dirigix Rubén Baraja i, és que, el Valencia CF porta 7 jornades invicte a Mestalla en LaLiga EA Sports, des del 27 de setembre de 2023 no coneix la derrota.

Amb tot això, el conjunt valencianista es troba en la sèptima posició de la taula amb 35 punts en els 23 partits disputats i buscarà este pròxim dissabte una nova victòria en la seua visita a l’UD Las Palmas en la vintena quarta jornada de la competició.