Valencia CF12 junio 2024

Dimitrievski: “M'agrada el projecte esportiu del Valencia CF perquè està en creixement”

Primeres declaracions com a jugador valencianista

El nou porter del Valencia CF, Stole Dimitrievski, ja viu els seus primers moments amb el conjunt valencianista. Estes són les seues primeres declaracions en VCF Media.

Arribada al Valencia CF

“Estic molt content, molt feliç de poder arribar a un gran club com el Valencia CF i estic amb ganes de començar”.

Primeres hores com a valencianista

“Han sigut un poc intenses amb la premsa i després el reconeixement mèdic ha anat tot bé, sense cap problema. Estic molt feliç d'estes primeres hores com a jugador del Valencia CF”.

Perfil de jugador

“Como portero me defino como un guardameta muy serio, muy responsable y seguro”.

Decissió de vindre

“Des del primer moment quan hi havia l'interés del Valencia CF i de diversos clubs, el vaig tindre clar. Tenia il·lusió de vindre ací. Conec pels amics, la ciutat…el Club i mai vaig tindre dubtes d'anar a un altre equip. Sempre he tingut al Valencia CF al meu cap i ací estic. M'encanta la història, m'encanta el Club, que té una història molt gran i m'agrada el projecte esportiu del Valencia CF perquè està en creixement. Té a jugadors joves que estan sent molt importants. El Club i l'equip aniran cap amunt”.

Maduresa futbolística

“Diversos entrenadors de porters em contaven que a partir de 27/28 anys et senties cada vegada millor i és veritat. La temporada passada (23-24) va ser la meua millor temporada en 1a i em sent bé, amb confiança, còmode en la porteria. Són anys en què millor rendiment he donat. Sempre cal fer un pas més. M'agrada millorar i sempre done el meu màxim per a millorar cada dia”.

Camp de Mestalla

“He parlat amb diversos amics meus de quan vaig vindre la meua primera vegada al Camp de Mestalla fa 6 anys. És l'estadi que més m'ha impressionat. Quan vaig eixir del túnel em va agradar la graderia i he preguntat a gent que són aficionats i conec la filosofia de com pensen i com són i conjunyint tot això, l'estadi em va impressionar i m'agrada Mestalla”.

Foulquier

“El conec de la meua etapa en el Recreatiu Granada. Tenia 19 anys i ho vaig conéixer i encara que no vaig tindre molta relació, ho conec, ens hem enfrontat moltes vegades. Em sembla un gran jugador i un gran professional en el dia a dia”.

Equip

“Ha estat excel·lent durant tota la temporada. Baraja coneix la casa, als xics i al final això ajuda molt. Han demostrat que poden jugar a un gran nivell amb jugadors molt joves que són molt seriosos, responsables a l'hora de jugar i això de la mà del Club i el míster, ho han aconseguit. És un equip defensivament molt fort, molt ordenats i, ofensivament, amb jugadors molt determinants”.


Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.