Valencia CF06 febrero 2024

El Business Club del Valencia CF coneix una nova perspectiva del futbol i el seu vessant social amb l'àrbitre internacional Mateu Lahoz

Una experiència única en este cinqué esdeveniment de la temporada del Club d'Empreses valencianista

El Club d’Empreses del Valencia CF va organitzar el cinqué event de la temporada. Una jornada que va consistir en una trobada amb l'àrbitre valencià i internacional Mateu Lahoz amb el qual es va gaudir d'una vesprada molt especial.

En la Llotja VIP del centenari Camp de Mestalla, es va conéixer una nova perspectiva del món del futbol des del punt de vista de l'arbitratge en el qual Mateu Lahoz va repassar la seua carrera esportiva, va contar anècdotes i va explicar el seu gran vessant social amb l'ONG Invisibles. En l'ONG Invisibles s'atenen persones sense llar des de fa més de 5 anys.

¡Colabora!

- Amb l'aportació de 1€ per bizum, fem moltes coses (més de les que et pots imaginar: comprem sacs per a dormir, roba interior, articles d'higiene per a la gent sense llar, etc). Codi 03250 o troba'ns buscant per ‘Asoc d'acció social invisibles’.

- Col·labora amb el teu talent o amb el teu temps, eixint a repartir en rutes.

- Si eres empresa, oferint els teus servicis o alguna activitat formativa, laboral o de mentorització.

Més informació ACÍ

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.