Valencia CF11 abril 2024

El Business Club del Valencia CF disfruta d'una jornada entretinguda de la mà de Grupo Gastroadictos

Este nové esdeveniment de la temporada va consistir en un taller exclusiu de còctels i tapes

Els socis del Business Club del Valencia CF van viure una experiència única d'elaboració de còctels i tapes junt amb el nostre Official Partner, Grupo Gastroadictos.

“Ha sigut una trobada informal que ens ha permés relacionar-nos i fer negoci en un ambient molt distés i divertit”, afirma Marta Dalmau, directora d'esdeveniments de Gente de Bien.

La Llotja VIP del Camp de Mestalla va acollir este nové esdeveniment del Business Club del Valencia CF. Una vesprada en la qual, a través d'un expert en cocteleria, el socis del Club d'Empreses de l'entitat valencianista va descobrir els secrets dels còctels més coneguts i les millors tapes d'acompanyament per a un ésser un perfecte amfitrió i sorprendre els convidats.

“Estar en el Business Club del Valencia CF amb gent que vol fer coses, conéixer noves persones, relacionar-te, fer plans diferents i divertits i tot sota el paraigües del Valencia CF està molt bé”, indica Arturo Fernández, director d’Implica.

Gastroadictos és un grup hostaler valencià amb un gran compromís amb la ciutat de València i que engloba locals com a Bar Cremaet, Bar Mistela o Bar Cassalla, entre altres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas