Valencia CF24 abril 2024

El Business Club del Valencia CF organitza una taula redona sobre la Responsabilitat Social Corporativa i la Sostenibilitat

Un aprenentatge de noves oportunitats i dels reptes del futur al costat de professionals de l'àmbit empresarial

El Business Club del Valencia CF ha organitzat este desé esdeveniment de la temporada en el qual s´ha disfrutat d'una jornada diferent d'aprenentatge sobre la Responsabilitat Social Corporativa i la Sostenibilitat. Dos aspectes molt presents en la societat i en l'activitat empresarial de hui dia.

“Tractar aspectes com els ambientals, socials i de bon govern per a aportar valor real a tots els grups d'interés amb els quals treballem és essencial i és una cosa que hui hem tractat ací d'una manera molt satisfactòria. Qualsevol economia depén de les aliances i el que fem ací és establir aliances, networking, aprendre els uns dels altres i això suposa una capacitat de riquesa, d'aprenentatge i creixement molt important”, explica Lucas Serrano, director de Comunicació de TM Grupo Immobiliario.

La Llotja VIP del Camp de Mestalla ha acollit este nou esdeveniment del Business Club del Valencia CF. Una vesprada en la qual han destacat temes com el comportament ètic de les organitzacions, promovent el lideratge humà.

“És la primera vegada que participe i la veritat és que m'ha encantat. És una iniciativa molt bona. Tindre una taula redona, un intercanvi d'experiències en un marc com és el Camp de Mestalla i el que significa per als valencians és fantàstic”, indica Rita Jácome, directora executiva de l'Institut IECO.

Este acte ha comptat amb les ponències de diversos professionals empresarials: Lucas Serrano, director de Comunicació de TM Grupo Immobiliario; David Bauxauli, responsable de Projectes Corporatius, RSC de LALIGA; Rita Jácome, directora executiva de l'Institut IECO i de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV; Pedro Carceller, director general d'Inclusió i Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana.

“Cal agraïr al Valencia CF i al seu Business Club que genere estos espais de trobada amb universitats, administracions, entitats i empreses privades i LALIGA. En estos espais podem intercanviar opinions, idees i generar sinergies que enriquixen a la societat. Creuen que cal generar un món més just, més solidari i compromés. Trobar a actors com el Valencia CF que s'encarreguen de centralitzar, pivotar i de fer-nos estes trobades, és d'agraïr”, afirma Pedro Carceller, director general d'Inclusió i Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.