Valencia CF29 febrero 2024

El Business Club del Valencia CF visita La Finca Hoya de Cadenas de la mà de Bodegas Vicente Gandia

Una jornada exclusiva per a conéixer els secrets d'este vi amb tradició centenària

El Business Club del Valencia CF va organitzar el sèptim esdeveniment de la temporada. Una jornada exclusiva que va consistir en una visita a la Finca Hoya de Cadenas (Utiel) per a conéixer els secrets i la tradició del vi de Bodegas Vicente Gandia en un entorn immillorable.

Bodegas Vicente Gandia, official supplier del Valencia CF, és un celler centenari, amb una tradició de viticultors des de 1885 i amb caràcter mediterrani. El Club d'Empreses del Valencia CF va visitar la Finca Hoya de Cadenas, un paradís enològic situat a les Cuevas d'Utiel, un lloc idíl·lic que reunix les característiques perfectes per a l'obtenció del millor raïm i així poder elaborar en la mateixa propietat vins d'una qualitat excel·lent.

En el celler, a més de gaudir del tast de vins, els assistents també es van poder delectar amb els arrossos del Restaurant Mas Ferrat.

Si vols participar en experiències exclusives com esta, no ho dubtes: Fes-te soci del Business Club ACÍ!

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.