Valencia CF14 marzo 2024

El Camp de Mestalla acollirà el pròxim 23 de març un concert de Candlelight tribut a Queen

Els grans èxits d'esta banda seran interpretats per un quartet de corda a la llum de milers de ciris a través d'esta iniciativa, de la mà de Fever, que continua obrint les portes a llocs màgics

El Camp de Mestalla acollirà per primera vegada el pròxim 23 de març un concert Candlelight tribut a la banda Queen.

De la mà de Fever, la plataforma líder mundial de descobriment d'entreteniment en viu, el nostre estadi serà l'escenari on centenars de persones podran gaudir dels grans èxits de la banda anglesa interpretats pel quartet d'instrument de corda ‘String Strad’ a la llum de milers de ciris.

El concert se celebrarà en dos sessions diferents, a les 19.00 i a les 21.00 hores, i temes tan coneguts com ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘We Will Rock You’, ‘We Are the Champions’, sonaran en un escenari d'excepció.

L'esdeveniment tindrà lloc en l'exterior de la Llotja Vip amb vista al terreny de joc. Les entrades ja estan a la venda: les persones que trien la zona A estaran més prop de l'escenari i, per contra, aquelles que seleccionen les entrades tipus D, estaran més allunyades d'este, amb una visió més lateral del concert.

Els concerts Candlelight s'han estés durant els últims anys per tot el món, amb l'objectiu de democratitzar l'accés a la música clàssica per a tots els públics. Este format innovador creat per Fever suposa una experiència musical única a través d'una programació variada per a aconseguir tots els gustos, interpretada per músics locals, en espais emblemàtics, il·luminats per milers de ciris.

Este esdeveniment és un dels molts que sorgeixen de l'acord entre LALIGA i Fever, firmat al començament de 2024 i que permetrà als clubs aprofitar-se del catàleg d'experiències de Fever, donant accés tant als aficionats com al públic general, a conéixer els estadis per dins i gaudir d'experiències addicionals i innovadores a les seues ciutats.

Lloc: Camp de Mestalla, Valencia

Data i Hora: 23 de marzo a las 19:00h y 21:00h

Duració: 60 minuts aprox. (obertura de portes 1 hora abans, no se podrà accedir després de l'inici)

Intèrprets: Quartet de cuerda - String Strad

Preu: Tickets desde 33€

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.