Valencia CF11 abril 2024

El Camp de Mestalla albergarà este estiu The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la ‘Millor hamburguesa d'Espanya’

Disfruta de les millors hamburgueses del nostre país i viu al nostre estadi una experiència única i per a tots els públics

El Camp de Mestalla serà l'escenari d'excepció on tindrà lloc la 5a edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la ‘Millor hamburguesa d'Espanya’ i que s'ha convertit en l'esdeveniment del sector de les burgers amb més assistents i participació de restaurants de tot el país.

Este estiu, una vegada finalitzada la temporada esportiva del Valencia CF, continuarà l'activitat i l'entreteniment en el nostre estadi, on els assistents tindran l'oportunitat de disfrutar d'una innovadora experiència gastronòmica dirigida a tots els públics sobre la gespa del nostre estadi abans de canviar-lo per a la pròxima temporada.

Al llarg del mes de juny el Camp de Mestalla es convertirà en el punt de trobada de les millors hamburgueseries del país, on els visitants podran degustar una àmplia varietat de propostes de més de 20 hamburgueseries gourmet en format food truck. Des de les més clàssiques fins a les més creatives, avantguardistes i d'autor, totes amb les millors carns seleccionades certificades, pans artesans i productes frescos de primera qualitat.

Una oportunitat gastronòmica única per al públic, que no haurà de desplaçar-se a cadascun dels restaurants situats per tota la província i el país. Els visitants decidiran amb les seues votacions, en funció d'aspectes com el pa, la carn i la combinació dels ingredients, les dos millors burgers (una valenciana i una altra nacional), que competiran per ser la ‘Millor hamburguesa d'Espanya’ la pròxima tardor.

The Champions Burger es preveu que siga l'esdeveniment no esportiu de major assistència de la temporada, comptarà amb la presència de milers de visitants en rotació i sempre amb un aforament limitat, que optimitzarà l'organització i els temps d'este certamen que romandrà obert des del migdia fins a la nit de manera ininterrompuda.

EL CAMP DE MESTALLA CONTINUA CONSOLIDANT-SE EN L'ESCENA DELS MACROESDEVENIMENTS

The Champions Burger torna a València de la mà del Valencia CF i Grupo Memorable, Official Entertainment Partner del Club, i esta vegada el fa al Camp de Mestalla, un estadi amb gran capacitat i situat en un punt estratègic a la ciutat a nivell d'accessos, connexions, transporte públic i prestacions.

Albergar el festival gastronòmic d'hamburgueses per excel·lència del nostre país contribuïx a continuar posicionant al Valencia CF i al seu estadi de llegenda com un escenari de primer nivell en el sector dels macroesdeveniments.

El Club treballa per a ampliar i millorar l'oferta al Camp de Mestalla i esdeveniments com The Champions Burger consoliden una experiència més variada, completa i emocionant de la mà del Valencia CF.

UN PROJECTE VALENCIÀ QUE S'HA CONVERTIT EN EL REFERENT DE LES BURGERS A ESPANYA

The Champions Burger és un concepte gastronòmic creat fa set anys per quatre joves empresaris valencians, que s'ha convertit en el festival gastronòmic de burgers amb més seguidors: en 2023 va rebre a nivell nacional a quasi un milió de visitants.

En esta 5a edició, ja ha passat per Múrcia, Còrdova, Alacant i Saragossa, on s'està celebrant esta setmana, aconseguint més de 300.000 visitants. Posteriorment, viatjarà a Madrid, Barcelona i Sevilla abans de la seua arribada al Camp de Mestalla.

The Champions Burger cerca des de 2018 la ‘Millor hamburguesa d'Espanya’ entre les hamburgueseries més destacades del país. A causa de l'èxit d'edicions anteriors amb més d'1.250.000 persones i la participació de més de 150 restaurants, el campionat ha passat de realitzar-se només a València (2018, 2019 i 2022) a celebrar-se en 16 ciutats enguany, el doble que en 2023.

Enguany també es triarà la ‘Millor hamburguesa d'Europa’, consolidant el caràcter internacional del campionat, que comptarà amb la participació de les 10 millors nacionals —procedents de la final espanyola— i una àmplia representació d'hamburgueseries de diferents països europeus.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas