Valencia CF22 marzo 2024

El Camp de Mestalla estrena una nova lona amb un missatge ferm contra el racisme i la discriminació:'Lluita per a defendre en totes bandes TOTS els colors'

El Valencia CF, PUMA i LALIGA escenifiquen amb esta iniciativa una declaració dels valors que han acompanyat al Club i la seua afició des de 1919

El Valencia CF, PUMA i LALIGA escenifiquen el seu posicionament clar en contra del racisme i de qualsevol forma de discriminació amb un missatge comú: ‘Lluita per a defendre en totes bandes TOTS els colors’.

Des d'este divendres, 22 de març, esta frase versionada de l'himne oficial del Club presideix una nova lona de grans dimensions situada entre l'Avinguda de Suècia i el Gol Nord del Camp de Mestalla reafirmant, com un element més del nostre estadi, els valors que han acompanyat al Valencia CF i la seua afició i que des de fa 105 anys han quedat demostrats en el suport, admiració i respecte per jugadors i tècnics de totes les races i nacionalitats.

Al llarg dels últims mesos, el Valencia CF ha assumit un paper concienciador posant en marxa VCF World – ZERO DISCRIMINATION, un projecte 100% social que aglutina totes les iniciatives dutes a terme pel Club i la Fundació VCF per a previndre, educar i actuar contra qualsevol forma d'abús i discriminació com el racisme, el bullying o l'homofòbia, entre altres.

MESTALLA ÉS LA CASA DE TOTS. Esta nova lona, que porta el logo de la campanya de conscienciació del VCF al costat del de PUMA i el de LALIGA VS -és la plataforma de comunicació creada per LALIGA i els clubs que abandera diferents iniciatives i projectes per a erradicar l'odi dins i fora dels estadis de futbol- és tota una declaració de valors i d'intencions que dona continuïtat a altres accions dutes a terme al llarg dels últims mesos, com la creació d'un decàleg de valors contra la discriminació, entre altres.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Fútbol. Se permite el uso del contenido editorial del artículo siempre y cuando se haga referencia a su fuente, además de contener el siguiente enlace: www.valenciacf.com. Fotografías de Lázaro de la Peña, no se permite su reutilización.

Últimes notícies Ver todas