Valencia CF29 febrero 2024

El Camp de Mestalla homenatjarà les víctimes, damnificats i herois dels servicis d'emergències del terrible incendi de Campanar

Coneix totes les accions previstes en la prèvia del partit contra el Reial Madrid

El Valencia CF rendirà tribut durant la prèvia de la trobada davant el Reial Madrid a les víctimes, als damnificats i als herois dels servicis d'emergències que van participar en les labors de rescat del terrible incendi de l'Avinguda Maestro Rodrigo, en el barri de Campanar.

Els futbolistes jugaran amb braçalets negres i, abans de l'inici de la trobada, es guardarà un minut de silenci en senyal de duel en memòria de les deu persones mortes.

En els prolegòmens del partit el Camp de Mestalla homenatjarà sobre la gespa a professionals de les diferents forces que van lluitar contra el foc. Per a donar-li visibilitat i un merescut reconeixement a la seua labor, el València CF ha convidat formalment als cossos de Policia Local, Policia Nacional, Bombers, UME, Creu Roja, 112 i Protecció Civil.

Com a mostra de sensibilitat pel terrible incendi, les banderes es posaran a mitja asta en l'estadi, el Club limitarà els actes festius en la prèvia de la trobada i, amb el consentiment i el beneplàcit de la banda de música, l'actuació prevista per a aquest dissabte es posposarà per a pròximes cites.Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.