Valencia CF02 marzo 2024

EL CAMP DE MESTALLA RET HOMENATGE A LES VÍCTIMES, DAMNIFICATS I HEROIS DELS SERVEIS D'EMERGÈNCIES DEL TERRIBLE INCENDI DE CAMPANAR 

www.valenciacf.com

El Valencia CF i tots els aficionats presents al Camp de Mestalla han rendit tribut durant la prèvia de l’encontre davant el Real Madrid a les víctimes, als damnificats i als herois dels serveis d'emergències que van participar en les labors de rescat del terrible incendi de l'Avinguda Maestro Rodrigo, en el barri de Campanar.

Abans de l'inici del partit, representants dels diferents serveis d'emergència, així com dels cossos i forces de seguretat de l'estat han rebut el reconeixement de tot el valencianisme sobre la gespa del Camp de Mestalla. A més, el conserge de l'edifici Julián García ha realitzat la treta d'honor.

Per a completar l'homenatge, els capitans de tots dos conjunts José Gayà i Dani Carvajal han col·locat una corona de flors en el centre del camp i s'ha guardat un minut de silenci en senyal de duel en memòria de les deu persones mortes.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.