Fundació VCF01 julio 2024

El Campus DI de la Fundació VCF brilla amb llum pròpia en la seua 8a edició

Amb Aquaservice, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones, Grupo Tesela i Puma com a companys d'equip

El Campus DI 2024 de la Fundació VCF ha brillat amb llum pròpia durant els cinc dies de celebració en la Ciutat Esportiva VCF, del 24 al 28 de juny.

Sessions de futbol adaptat, activitats d'oci, piscina, visita a Bioparc... van fer les delícies dels integrants de la 8a edició del Campus DI, els qui van rebre diploma i medalla de mans de la directora de la Fundació VCF, Inma Ibáñez.

Un esdeveniment que es va tancar amb un torneig inclusiu en el qual van participar els xics del Campus DI i treballadors de les empreses patrocinadores i col·laboradores, companys d'equip amb ADN VCF: Aquaservice, Supertite, Colevisa, Aliter Soluciones, Grupo Tesela i Puma.

El Campus DI es guia per la mateixa filosofia de dedicació i treball que al Valencia CF Inclusiu.

Així, la Fundació VCF treballa amb el col·lectiu DI en el seu Valencia CF Inclusiu des del curs 2016.17, facilitant-los la pràctica del futbol com a motivació per al seu desenvolupament personal i interacció social. Així mateix, l'equip és un dels fundadors de LaLiga Genuine.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas