Valencia CF14 mayo 2024

El consell de Ricardo Arias a Cristhian Mosquera: “Segueix en esta línia de treball i humilitat. Esta és la teua autèntica grandesa”

De mestre a deixeble, la llegenda i ambaixador del Valencia CF parla amb el central valencianista

Cristhian Mosquera està sent un dels jugadors més destacats de LALIGA EA Sports 23-24 i, per tant, un dels pilars de l'equip que dirigeix Rubén Baraja. Amb la llegenda del Valencia CF, Ricardo Arias, comparteix posició (defensa central) i la seua condició de ser canterà després d’haver-se format a l'Academia VCF. Disfruta de la conversa entre tots dos.

"Et desitge que seguisques en esta línia. No tires la humilitat que tens perquè eixa serà la teua autèntica grandesa. Continua millorant com a jugador i sent tan honest. Estem encantats amb la teua manera de ser i de jugar", indica Ricardo Arias.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.