Fundació VCF20 mayo 2024

EL FÒRUM ALGIRÓS homenatja, EN EL 20é ANIVERSARI, AL TRIPLET DE 2004 I ALS SEUS PROTAGONISTES

El Valencia CF es va proclamar en 2004 campió de Lliga, Copa de la UEFA i Supercopa d'Europa

El Fòrum Algirós, organitzat pel Valencia CF i la Fundació VCF a través del Departament de Patrimoni, ha volgut homenatjar al Triplet de 2004 i als seus protagonistes en el 20é aniversari, en este 2024, de la consecució pel Valencia CF dels títols de Lliga, Copa de la UEFA i Supercopa d'Europa.

Amb el títol 'L´Altre Triplet · En la Memòria de Tots', el Fòrum Algirós ha reunit a la Sala 1923 del Camp de Mestalla, que precisament complix 101 anys este 20 de maig, a: Rufete, futbolista que formava part d'aquella històrica plantilla; Fran Pérez, jugador de la plantilla actual i fill de Rufete (Fran tenia en eixos moments poc menys de dos anys); Toni Almudever, reconegut aficionat amb la seua icònica abraçada amb Xisco al Sánchez Pijuán; i José Manuel Segarra, periodista que va cobrir aquelles fites.

El Valencia CF, dirigit per Rafa Benítez i presidit per Jaume Ortí, es va proclamar campió de la Lliga 2003.04 en la jornada 36, el 9 de maig de 2004, en véncer al Sevilla FC (0-2) amb gols de Vicente i Baraja. El títol de la Copa de la UEFA 2003.04 va arribar el 19 de maig de 2004 després de superar en la final a l'Olympique de Marsella (2-0) amb dianes de Vicente i Mista. I la Supercopa d'Europa es va quedar en les vitrines del Valencia CF gràcies al triomf davant el FC Porto (1-2) el 27 d'agost de 2004, amb gols de Baraja i Di Vaio i amb Claudio Ranieri com a entrenador.

El Fòrum Algirós ha comptat amb l'assistència d'altres protagonistes del Triplet que també van ser molt importants en el seu assoliment, com Txemanu (utiller), 'Serreta' (utiller), Pepe de los Santos (ATS) i amb 'Españeta' sempre en la memòria de tots.

Així mateix, han sigut a la Sala 1923, entre altres: la viuda, María José Baviera, i la filla, Pilar María Ortí, de Jaume Ortí; descendents de Medina, Gascó i Amadeo; Aroa Folch, hostessa que viatjava en el vol de tornada a València després del partit contra el Sevilla FC; Javier Iranzo y Manolo López, germà i amic de Jorge Iranzo, insigne valencianista; i José Antonio Sanz, reconegut fotògraf que va immortalitzar aquells anys.

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.

Últimes notícies Ver todas